Dormitor

O inventie de geniu! Aceasta inventie il impiedica pe partenerul tau sa-ti fure plapuma noaptea!

Te-ai aflat vreodata implicat intr-un razboi cu partenerul tau noaptea? Eu stiu ca am patit asta de multe ori si stiu ca si tie ti s-a intamplat nu numai o data. Din fericire, o companie a pornit in misiunea de a pune capat razboiului dintre parteneri a carui miza principala este…plapuma. Va prezentam dispozitivul “cover clamp”.

Da, este vorba de o clema inventata cu scopul de a bloca plapuma la marginea patului, ceea ce inseamna ca aceasta nu poate fi trasa de pe tine in timpul noptii. Clema poate fi fixata fie  sub saltea, fie legata de rama de la pat, iar majoritatea oamenilor o plaseaza “un pic mai jos de nivelul pieptului”, mentioneaza inventatorul.

Un videoclip care promoveaza Cover Clamp a fost postat pe paginile populare de Facebook, iar inventia a atras mii de comentarii si zeci de mii de reactii pozitive din partea oamenilor din intreaga lume, satui probabil sa se mai trezeasca dezveliti dimineata.

In timp ce multi au considerat-o a fi o idee extraordinara, au existat si oameni care au impartasit idei alternative: “O solutie mai usoara…paturi separate”, a scris unul dintre utilizatorii Facebook.

Cu toate acestea, ne impartaseste sentimentele in ceea ce priveste aceasta inventie, spunand “Daca ar fi un lucru pe care mi-l doresc de ziua mea, acesta este.”

Iata inventia in actiune in videoclipul de mai jos!

Post Comment