Case din toata lumea

Desi este o simpla casuta, este apreciata la un milion de dolari – Hai sa pasim impreuna in interior sa aflam de ce! Este superb!

Un dolar nu mai inseamna ce insemna odata si nici un milion. Cel putin atunci cand vine vorba de imobiliare. Acest lucru este valabil si in cazul acestei fermecatoare case de aproximativ 40 de metri patrati situata pe plaja Mission din San Diego. Desi dimensiunile sale sunt mici, avand doar un singur dormitor si o baie, casuta este evaluata la suma piperata de un milion de dolari.

Da, este un pret foarte mare, dar de indata ce veti vedea locatia veti intelege de ce pretul este unul justificat. Casuta este amplasata la cativa zeci de metri de cele mai frumoase plaje din zona. Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele privelisti superbe din vecinatatea casei:

Amplasarea casei este ceva cu adevarat unic in zona respectiva, ea fiind una dintre putinele case apropiate de apa ce nu au fost demolate. Desi exista posibilitatea de a imbunatati aceasta proprietate, preferam atmosfera pe care o emana casuta asa cum este ea. Arunca o privire:

casa-mica-02

casa-mica-03

casa-mica-04

casa-mica-05

Aceasta este curtea casei

casa-mica-06

Un asemenea acces facil? Este de nepretuit!

 

Post Comment