Case din toata lumea

Nu ai vazut nimic pana acum! Aceasta este cea mai luxoasa casuta din intreaga lume!

In intreaga lume, din motive financiare si de mediu,  din ce in ce mai multi oameni cauta o alternativa la casele obisnuite. Trendul caselor mici a luat amploare in ultimii ani si s-a dezvoltat atat de mult incat exista casute mici care reusesc sa-ti ia rasuflarea prin frumusetea si unicitatea lor.

Cu siguranta acest lucru il putem spune si despre casuta din imaginile de mai jos, considerata de foarte multi specialisti din domeniu a fi una dintre cele mai luxoase casute din intreaga lume. Intr-un spatiu extrem de redus, de doar 23 de metri patrati, ai la dispozitie o bucatarie complet utilata, o baie completa, o masina de spalat cu uscator si un dormitor de dimensiuni impresionante. Ceea ce este cu adevarat impresionant este ca acesta este un spatiu functional in adevaratul sens al cuvantului.

In timp ce exteriorul este in mod placut rustic, interiorul este locul plin de magie. Hai sa aruncam o privire in interiorul acestei casute pentru a intelege motivul pentru care aceasta este considerata cea mai luxoasa din lume!

casa-mica-01

casa-mica-09

casa-mica-08

casa-mica-07

casa-mica-06

casa-mica-05

casa-mica-04

casa-mica-03

 

Post Comment