Case din toata lumea

O pestera abandonata a fost transformata intr-o casa de vacanta! Transformarea este uimitoare!

Pestera, denumita sugestiv Rockhouse, este o pestera de vacanta, o locatie de lux ce a fost sculptata de natura intr-un versant aflat in vecinatatea padurii Wyre din zona rurala Worcesterchire. Amplasata pe malurile raului Honey Brook, pestera a fost ocupata in ultimii 700 de ani.

Atunci cand pestera a fost parasita in anul 1962, aceasta a revenit la starea ei naturala, pana in momentul in care a fost renovata cu multa migala, cu mainile goale si cu mult entuziasm de catre proprietarul Angelo Mastropietro.

Atat sculptura cat si locuinta, Rockhouse a fost cu atentie planificata, oferind confort si eleganta, cum ar fi incalzire prin pardoseala, cabina de dus cu efect de ploaie, iluminare ambientala inteligenta pentru o ambianta naturala si multe altele. In prezent, casa de vacanta este disponibila spre a fi inchiriata.

Potrivit celor de la BBC, proprietarul pesterii a descoperit locul din apropierea Kidderminster in timp ce se adapostea acolo in timpul unei furtuni in anul 1999. El a reusit sa achizitioneze locul la licitatie pentru suma de 62.000 in anul 2010, dupa ce a vazut-o promovata ca fiind casa lui “Fred Flinstone”.

Angelo a petrecut mai multe de 1000 de ore lucrand si excavand 70-80 de tone de moloz manual.

pestera-02

pestera-03

pestera-04

pestera-05

pestera-06

pestera-07

Post Comment