Curata si prelungeste viata masinii tale de spalat cu aceasta metoda simpla!
Casa

Curata si prelungeste viata masinii tale de spalat cu aceasta metoda simpla!

Murdaria si petele care dispar de pe hainele tale trebuie sa mearga undeva, nu? Afla cum poti curata o masina de spalat, astfel incat acea acumulare de murdarie sa nu ajunga din nou pe hainele tale curate. Mai mult decat atat, aceasta metoda nu foloseste inalbitor, costul este aproape zero si ingredientele necesare le ai deja la indemana.

Vei avea nevoie de:

2 cesti de otet

¼ ceasca de bicarbonat de sodiu

¼ ceasca de apa

Burete pentru frecat

Indicatii:

Incepe prin a amesteca bicarbonatul de sodiu si apa intr-un castron de dimensiuni mici. Acesta va fi “detergentul” pentru curatarea masinii de spalat.

Adauga amestecul de bicarbonat de sodiu in recipientul pentru detergent al masinii si toarna otetul in cuva. Seteaza masina de spalat rufe la sarcina normala si la cea mai mare temperatura a apei. Inchide usa si porneste masina, lasand-o sa faca toata munca grea pentru tine. Bicarbonatul de sodiu si otetul natural curata depozitele de minerale si orice mucegai in timp ce-ti curata si improspateaza masina de spalat.

Foloseste un burete pentru a freca in jurul deschiderii masinii de spalat, indepartand mucegaiul si reziduurile. Clateste zona cu apa curata.

Masina ta de spalat este curata si gata sa spele o incarcatura de rufe! Ofera-i masinii tale de spalat o curatare o data pe luna sau la doua luni pentru a pastra mirosul proaspat al hainelor si masina de spalat intr-o stare perfecta de functionare.

Post Comment