Cea mai eficienta solutie pentru curatarea ferestrelor si suprafetelor din sticla
Sfaturi

Cea mai eficienta solutie pentru curatarea ferestrelor si suprafetelor din sticla

Exista o multime de motive pentru care sa ne preparam propria noastra solutie pentur curatarea ferestrelor si in plus, avem deja o reteta incercata de mii de oameni pana acum care ii pot confirma eficienta.

De ce sa prepar aceasta solutie de curatare?

Este ieftin. O sticla de solutie costa nu mai mult de cativa lei – aproximativ o treime  din costul celor mai tipice produse de curatare a ferestrelor cumparate de la magazin.

Este prietenoasa fata de mediu. Este o alegere mult mai blanda fata de mediu in comparatie cu solutiile din comert.

Este reglabil. Ai un control total asupra calitatii si rapoartelor ingredientelor utilizate. In cazul in care formula pare a nu fi asa cum iti doresti, poti ajusta pentru a se potrivi mai bine preferintelor tale.

Este o cale sigura si usoara prin care poti curata ferestrele, care nu lasa urme si care va lasa in urma ferestre stralucitoare. Convinge-te singur.

Solutie de curatare a ferestrelor 

¼ ceasca de alcool medicinal

1/3 ceasaca de otet

Apa distilata

O sticla cu pulverizator

Adauga alcoolul si otetul in sticla cu pulverizator si apoi adauga apa distilata.

Sfaturi pentru utilizare

Ofera-i solutiei de curatare timp pentru a actiona. Pulverizeaza si apoi asteapta cateva minute inainte de a sterge.

Sterge cu o carpa curata de bumbac. Daca exista vreo urma de sapun sau alte reziduuri pe panza cu care stergi, ar putea lasa urme. Din acest motiv, nu sterge geamurile cu o carpa utilizata la curatarea altor locuri, cum ar fi la curatarea masinii sau la stergerea prafului.

Nu utiliza aceasta solutie de curatare sau orice alta solutie de curatare care contine otet pe marmura, granit sau alte suprafete solide care s-ar putea deteriora.

 

Post Comment