Este foarte important ca aceste SASE obiecte din baie sa fie inlocuite mai des!
Sfaturi

Este foarte important ca aceste SASE obiecte din baie sa fie inlocuite mai des!

Locul unde mergem sa ne spalam este capabil sa gazduiasca o multime de murdarie, vinovatul principal in acest caz fiind umiditatea. Este, de asemenea, locul in care lasi in urma o multime de fire de par si celule moarte ale pielii. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa inlocuiesti, arunci sau sa speli lucrurile din baie mai des decat crezi.

#1. Inlocuieste periutele de dinti dupa trei luni

Nu numai ca eficienta periutei de a ne curata dintii scade cu trecerea timpului, dar este expusa la o multime de…lucruri nu tocmai placute. Cu ar fi sa zicem praf si bacterii. De aceea, ar trebui sa cumperi o periuta noua la fiecare trei luni.

#2. Spala prosoapele de baie saptamanal

Daca dupa ce te stergi obisnuiesti sa pui prosoapele la uscat, acestea pot fi utilizate de trei pana la patru ori, ceea ce inseamna ca ar trebui sa inlocuiesti prospul uzat cu unul proaspat celul putin o data, daca nu de doua ori, in fiecare saptamana.

#3. Schimba prosoapele de maini zilnic

Prosoapele de maini se murdaresc cel mai rapid, deoarece ajungi sa le folosesti mai mult de o singura data in fiecare zi. De aceea, in cazul in care ai o familie mare, acestea ar trebui schimbare zilnic. Daca esti doar tu si partenerul tau, la cateva zile este perfect in regula.

#4. Schimba covorasul de baie saptamanal

In cazul in care covorasul tau de baie suporta un trafic intens, cum ar fi sa zicem vizitele prietenilor adolescenti ai fiului tau, atunci iti recomandam pastrarea unui al doilea covoras deoparte, astfel incat sa poata fi spalat celalalt intre timp. Acest lucru ajuta, de asemenea, la prevenirea acumularii de par, de bacterii si de mucegai.

#5. Inlocuieste sapunul de fata dupa un an

Ai putea crede “este sapun asa ca nu poate expira!”. Nu este chiar asa. Sapunul de fata este o durata de viata de un an de zile si daca nu-l utilizati in acest interval de timp, cea mai buna alegere este inlocuirea sa. In acest fel nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la eficienta sa.

#6. Spala perdeaua de baie la fiecare trei luni

O dunga de mucegai nu este cea mai atragatoare priveliste. Pentru a preveni asta, spala perdeaua de baie la fiecare trei luni – sau de fiecare data cand incepeti sa observati acumulare de murdarie in partile laterale.

Post Comment