Aceste baruri sunt un trend in intreaga lume! Toti barbatii se declara incantati de aceste constructii!
Case din toata lumea

Aceste baruri sunt un trend in intreaga lume! Toti barbatii se declara incantati de aceste constructii!

Noua tendinta in domeniul “Casa si Gradina” a luat cu asalt internetul, iar barbatii din intreaga lume se arata a fi mai mult decat incantati de acest trend. Acest nou tip de terase au aparut peste tot in lume, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul creative. Cu o gama larga de optiuni diferite, acesta este unul dintre cel mai interesant proiect DIY pe care l-am intalnit in ultima vreme.

Ceea ce este cu adevarat distractiv in legatura cu aceste baruri este ca puteti sa fiti creativ si originali dupa cum doriti. In plus, va ofera un loc in care sa va pastrati berea rece si sa jucati toate acele jocuri pe care le-ati depozitat in garaj incepand cu zilele de liceu.

Priveste aceste baruri uimitoare si pregateste-te sa fii atat de inspirat incat sa vrei mai apoi sa-ti transformi magazia intr-un astfel de mini-bar, care ii va impresiona cu siguranta toti oaspetii care iti vor trece pragul.

Acest bar a fost creat prin adaugare unor noi usi, un bar, scaune, o mica platforma si cateva jocuri de societate distractive.

bar-01

Acest bar dovedeste ca o simpla magazie mica poate fi transformata intr-un asemenea loc de relaxare pentru prieteni. Proprietarul a taiat pur si simplu o deschidere in vechea magazie si a adaugat doua scaune de bar pentru a le oferi oaspetilor o experienta de bar.

bar-02

La exterior, acesta pare a fi o magazie obisnuita, dar de indata ce usile i se deschid, dintr-o data privesti un bar inspirat din anii 1950.

bar-03

Acest bar rustic de curte utilizeaza lumini pentru a crea o atmosfera primitoare.

bar-04

Acest bar elegant, dotat cu televizor, pare atat de confortabil incat nu ai mai vrea sa pleci niciodata.

bar-05

Post Comment