Cu aceasta casuta poti sa locuiesti oriunde in lume! Este 100% ecologica si interiorul este superb!
Casa

Cu aceasta casuta poti sa locuiesti oriunde in lume! Este 100% ecologica si interiorul este superb!

Desi este de mici dimensiuni, aceasta casuta de 34 de metri patrati ofera stilul si confortul intalnite intr-o casa obisnuita. Micuta resedinta este in acelasi timp eficienta din punct de vedere al energiei electrice si mobila, ceea ce o face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa traiasca liber mentinand in acelasi timp un stil de viata ecologic.

Deoarece spatiul este unul limitat in aceasta casa de dimensiuni mici, interiorul a fost proiectat astfel incat sa fie maximizata zona de living. Zona principala de zi ne dezvaluie un set de ferestre mari si pline de culoare si o canapea confortabila. Mai mult decat atat, ferestrele masive le permit proprietarilor sa se bucure din plin de peisajul din jurul lor. De asemenea, veti observa ca aranjarea inteligenta a rafturilor este esentiala atunci cand vine vorba de spatiile mici.

casuta-01

Poti pregati o masa pentru doua persoane, spatiul fiind mai mult decat suficient. In plus, bucatariei nu-i lipsesc facilitatile si include o chiuveta, soba cu lemne si frigider.

casuta-02

Langa bucatarie se afla baia, care este seaprata de restul casei printr-o usa de hambar care are scopul a contribui la economisirea spatiului. In plus fata de cabina completa de dus, dispune de o toaleta ecologica, de chiuveta si de oglinda.

casuta-03
Casa are doua niveluri si veti observa cu utilitatea dubla a scarilor, cea de-a doua fiind aceea de spatiu de depozitare. Scarile ne conduc la etaj unde se ni se dezvaluie o mansarda spatioasa de dormit.

casuta-04

Tavanul a fost construit din lemnul reconditionat al unui hambar, adaugand un plus la caracterul rustic al acestei casute.

casuta-05
Probabil cea mai originala si mai interesanta caracteristica a acestei case mobile este puntea retractabila. Acum, oaspetii se pot relaxa si se pot bucura de privelistea superba si ceva mai tarziu puntea se pliaza, iar locuinta este gata de calatorie.

casuta-06

In plus fata de toaleta de compostare si aparatele eficiente din punct de vedere energetic, exista panouri solare pe acoperis, care alimenteaza aceasta casa mica. De asemenea, apa este colectata intr-un butoi de ploaie pe partea laterala a casei pentru ca mai apoi sa fie conservata si reutilizata. Ca rezultat, amprenta ecologica a locuitorilor acestei casa este minima.

casuta-07

 

Post Comment