Aceasta este cea mai frumoasa casuta construita intr-un copac! Pare desprinsa din basme!
Case din toata lumea

Aceasta este cea mai frumoasa casuta construita intr-un copac! Pare desprinsa din basme!

In Mendenhall, Mississippi, se afla o incantatoare casuta. Aceasta pare desprinsa din paginile basmelor si ceea ce este cu adevarat uimitor este ca este construita in copac.

Casa a fost construita in anul 1971 de catre artistul Johnny Knight ca o casa de vacanta pentru familia lui. Knight nu a avut nici o experienta anterioara in arhitectura, dar a reusit sa realizeze ceva extraordinar.

Casa in forma octogonala are un exterior interesant, dar care nu prevesteste deloc ceea ce ascunde cu adevarat interiorul. O deschidere spatioasa ii intampina pe cei care intra. Spatiozitatea se face simtita in toate camerele necesare unei familii care are nevoie de o casa de vacanta. Exista un dormitor, o bucatarie, o zona de luat masa si o camera de zi.

casa-in-copac-01

casa-in-copac-02

In plus fata de zona principala de locuit, Knight a adaugat o surpriza. In partea opusa a usii de la intrare, oaspetii vor descoperi o scara de lemn care ii va conduce la mansarda. Aceasta zona este perfecta pentru studiu sau ca spatiu suplimentar de dormit.

casa-in-copac-03

casa-in-copac-04

casa-in-copac-05

casa-in-copac-06

Knight le-a oferit, de asemenea, invitatilor sai un loc placut pentru a se bucura de privelistea propiretati sale. Un pod face legatura intre cele doua punti de dimensiuni generoase. Fiind construita pe trunchiurile arborilor ofera, de asemenea, o suprafata suficient de mare pentru a te retrage in noptile ploioase in care doresti sa te bucuri de aerul curat.

casa-in-copac-07

casa-in-copac-08

casa-in-copac-09

Atunci cand Knight a murit in anul 2003, casa a fost scoasa la vanzare. Cativa ani mai tarziu a fost vanduta din nou. De data aceasta a fost cumparata de cineva din familia Knight. Membrii familiei se pot bucura inca o data de aceasta capodopera.

Publicul s-a putut bucura si el de casuta din copac. Evenimente, precum sesiuni de fotografie sau nunti pot avea loc aici. Cu toate ca imaginile pot spune o poveste minunata, acesta cu siguranta este un loc pe care trebuie sa-l vezi indeaproape pentru a crede cu adevarat.

Daca ti-a placut acest articol, sustine activitatea noastra apasand butonul de share! Pentru a fi la curent cu ultimele articole, nu uita sa dai like paginii de facebook! Va multumim!

 

Post Comment