Cort de cinci stele? Da! Ai fi dispus sa-ti petreci weekendul intr-un astfel de cort?
Case din toata lumea

Cort de cinci stele? Da! Ai fi dispus sa-ti petreci weekendul intr-un astfel de cort?

Corturile pot avea diferite forme si marimi, dar putini dintre noi stim ca pot fi si de lux. Aceste corturi au fost proiectate de arhitectul Harry Gesner si sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent, de o calitate superioara, rezistent la mucegai. Acest material este sustinut de un cadru care este capabil sa tolereze 15 kilograme de zapada pe metru patrat si vanturi de 140 km pe ora. Cadrul poate fi realizat din otet, din tububuri de aluminiu sau din lemn stratificat.

Structurile pot fi ridicate temporar sau permanent. In cazul locatiilor izolate, cortul poate fi alimentat cu panouri solare, echipat cu un sistem de filtrare a apei si cu un sistem de toaleta ecologica.

cort-02

cort-03

Aceste corturi de lux pot fi folosite ca loc de intalnire de afaceri, ca studiouri de yoga, pentru petreceri sau pentru partidele de pescuit sau vanatoare. Acestea sunt primele hoteluri din lume de cinci stele transportabile in locatii naturale izolate.

Forma curbata, organica a cortului ii permite sa se integreze cu o extraordinar de mare usurinta in orice peisaj. Pretul este unul pe masura, in jurul sumei de 100.000 de dolari. Cineva ar putea cu acesti bani sa cumpere o casa sau sa viziteze unul dintre corturile deja instalate. Desigur, dat fiind faptul ca este un produs de lux, cineva cu buzunare adanci nu se va arata deranjat de pretul piperat al acestor corturi.

cort-05

cort-04

cort-06

Dincolo de pretul destul de mare, cu siguranta experienta de a petrece un weekend intr-unul din aceste corturi este una extraordinara. Ti-ar placea sa petreci cateva zile intr-unul dintre aceste corturi? Cum ti se pare pretul unui astfel de cort de lux? Impartaseste-ne parerea ta pe facebook!

Daca ti-a placut acest articol, sustine activitatea noastra apasand butonul de share! Pentru a fi la curent cu ultimele articole, nu uita sa dai like paginii de facebook! Va multumim!

Post Comment