Seful tau ar inlocui biroul de la serviciu cu acesta? Inlocuieste cafeaua de dupa-amiaza cu un pui de somn!
Casa

Seful tau ar inlocui biroul de la serviciu cu acesta? Inlocuieste cafeaua de dupa-amiaza cu un pui de somn!

Cu siguranta ti s-a intamplat sa mananci un pranz greu, plin de carbohidrati, in mijlocul unei zile de lucru, pentru ca dupa aceea sa iti fie destul de dificil sa-ti pastrezi voiciunea si cheful de munca. Cu toata seriozitatea, dar nimic nu te face sa vrei sa tragi un pui de somn mai mult decat necesitatea de a raspunde email-urilor primite dupa o farfurie plina de paste delicioase. Dar, chiar daca seful tau ar fi de acord cu un mic pui de somn, sa fim sinceri, scaunele rotative nu sunt cel mai confortabile.

Designerul de origine greaca Athanasia Leivaditou de la NL Studio a venit cu ideea geniala de a transforma banalul birou intr-o piesa de mobilier multifunctionala. Ideea i-a venit in timp ce studia si lucra intr-un apartament aglomerat din New York. Piesa de mobilier este facuta din lemn lacuit, metal si piele alba, asa ca simplitatea se potriveste perfect unui birou, iar eleganta il face o piesa perfecta pentru acasa. Din pacate, prototipul nu este inca disponibil pentru vanzarea cu amanuntul, dar il vom astepta nerabdatori pana cand va fi. Iata cum functioneaza:

birou-02

Pentru a-l transforma intr-un pat, tot ce treuie sa faci este sa glisezi partea laterala. Apoi, te poti aseza confortabil la televizor sau poti trage un pui de somn.

birou-03

birou-01

Daca ti-a placut acest articol, sustine activitatea noastra apasand butonul de share! Pentru a fi la curent cu ultimele articole, nu uita sa dai like paginii de facebook! Va multumim!

 

Post Comment