O fetita de 11 ani invata sa mearga cu ajutorul Marelui Danez! O poveste de viata impresionanta!
Animalute

O fetita de 11 ani invata sa mearga cu ajutorul Marelui Danez! O poveste de viata impresionanta!

Bella Burton este o fetita in varsta de 11 ani care s-a nascut cu sindromul Morqio, o boala care afecteaza mobilitatea si dezvoltarea sistemului osos.

Dupa zece operatii si numeroase sedinte de terapie, Bella se straduia in continuare sa mearga fara ajutorul carjelor sau al scaunului cu rotile. Dar, datorita sprijinului oferit de iubitul ei caine, George, un superb Mare Danez, ea a reusit sa mearga din nou fara ajutorul carjelor.

Proiectul Cainilor de Serviciu dreseaza caini din rasa Dog German pentru a le fi de ajutor persoanelor care au probleme de mobilitate. Desi aceasta rasa este rezervata in mod normal pentru adultii cu dizabilitati, ei au decis ca Bella este pregatita pentru George.

“De indata ce am vazut-o pe Bella in compania acelor caini, cum era intotdeauna intr-o stare buna de spirit si cum ii placea sa mearga acolo, ne-am gandit “Ce mai astepam?”, isi amintesc reprezentantii organizatiei. “Cand a fost in vizita la George si nu a vrut ca ea sa plece din canisa, am decis sa incercam.” Urmareste povestea impresionanta in videoclipul mai jos:

Daca ti-a placut acest articol, sustine activitatea noastra apasand butonul de share! Pentru a fi la curent cu ultimele articole, nu uita sa dai like paginii de facebook! Va multumim!

Post Comment