Aceasta cabana rustica este destinatia de vacanta perfecta! Livingul este superb!
Case din toata lumea

Aceasta cabana rustica este destinatia de vacanta perfecta! Livingul este superb!

Aceasta cabana primitoare situata in mediul rural al Marii Britanii ar putea fi urmatoarea ta destinatie de vacanta. Aflata in micul oras Trebudannon in Cornwall, cabana Firefly (n.r. Licuriciul), este una dintre cele mai fermecatoare si primitoare case pe care le vei vedea vreodata.

Acest sanctuar al relaxarii poate gazdui doua persoane si serveste drept refugiu perfect pentru oricine doreste sa restabileasca legatura cu natura. Cabana a fost proiectata cu o multime de elemente de lemn de esenta tare si piatra, scopul fiind acela de a imita stilul unui vechi atelier de tamplarie.

cabana-02

cabana-03

Pe pridvor balansoarele din rachita te pot ajuta sa uiti de griji, atmosfera fiind completata de semineul incorporat in zid. Este locul perfect pentru a te bucura de un pahar de vin la apusul soarelui.

Un alt semineu iti ureaza bun venit in zona de living, unde putem obseva decorul de epoca si foarte mult lemn pentru a va tine de cald in timpul sejurului de vis.

cabana-04

cabana-05

cabana-06

Bucataria mare, spatioasa, dispune de tot ceea ce ai nevoie pentru a prepara o masa delicioasa. Daca doresti cu adevarat sa te bucuri de momentele de vacanta, poti solicita un bucatar personal care sa vina si sa pregateasca mesele special pentru tine.

cabana-07

Desi aceasta casa este dotata cu aparate moderne, toate sunt proiectate pentru a le imita pe cele ale zilelor de demult. Conductele de cupru si accentele din lemn te fac sa te simti ca te afli intr-o capsula a timpului. Elementele de design, cum ar fi acest set de coarne si abajururi acoperite de rachita aduc in aceasta casa un pic din atmosfera vestului salbatic.

cabana-08

Daca ti-a placut acest articol, sustine activitatea noastra apasand butonul de share! Pentru a fi la curent cu ultimele articole, nu uita sa dai like paginii de facebook! Va multumim!

Post Comment