Ce pisica nu si-ar dori sa traiasca intr-o astfel casa? Cinci exemple superbe de case construite si pentru pisici!
Case din toata lumea

Ce pisica nu si-ar dori sa traiasca intr-o astfel casa? Cinci exemple superbe de case construite si pentru pisici!

Cercetarile arata ca pisicile sunt mai independente decat caini. Acesta este unul dintre motivele pentru care atunci cand vine vorba de viata domestica, cainii sunt mai mult decat multumiti atunci cand pot sta linistiti in jurul casei, in timp ce pisicile rasfatate au propriile lor locuri de joaca, turnuri, casute si platforme care mai de care mai frumoase.

In orice caz, in cazul acestor cinci proiecte originale de interior, proprietarii caselor au depasit cu mult mobila standard pentru pisici si au ales sa incorporeze aceste caracteristici prietenoase cu felinele lor chiar in designul caselor lor. Ia priveste!

#1. Aceasta etajera reglabila le ofera suficient spatiu celor doua pisici din casa pentru a se juca sau pentru a se relaxa in bataia razelor soarelui.

casa-pentru-pisici-01

#2. Proprietarii acestui apartament nu au putut sa ignore nevoia de spatiu si de intimitate a felinei lor si au construit o versiune mini a apartamentului pentru micuta lor.

casa-pentru-pisici-02

#3. Aceasta superba casa a unui designer  include o pasarela ridicata, cu o deschidere la scara, care ii ofera animalului de companie oportunitatea de a-si dezvolta creativitatea, de asemenea.

casa-pentru-pisici-03

#4. Aceste pisici norocoase se pot bucura de viata de felina pe deplin in aceste ungher original.

casa-pentru-pisic-04

…se pot furisa si prin aceste mici tuneluri arcuite…

casa-pentru-pisici-05

#5. Proprietarii acestui apartament nu au uitat de cele trei pisici la renovarea apartamentului: au strecurat o mica pasarela in apropierea tavanului si o scara mica.

casa-pentru-pisici-06

Post Comment