Simple moduri prin care poti creste vibratiile pozitive ale casei tale
Casa

Simple moduri prin care poti creste vibratiile pozitive ale casei tale

Ai pasit vreodata intr-o incapere in care atmosfera era pur si simplu insuportabila? Nu ai putut sa-ti explici de ce, dar aerul era greu si ceva iti spunea sa fugi. Pe de alta parte, ai intrat vreodata intr-o camera in care te-ai simtit instantaneu eliberat de griji si linistit?

In primul exemplu, energia camerei are o vibratie joasa si este stagnanta. Acest lucru este cauzat de o varietate de motive, dar in cele din urma, aceasta energie te poate face sa te simti anxios, bolnavicios, trist si tensionat.

In cel de-al doilea exemplu, vibratia camerei este una inalta si usoara. Hotelurile si spa-urile sunt foarte atente la energia pe care o emana.

Curatarea energie din casa ta si aducerea energiei pozitive poate fi de mare ajutor pentru casa ta si pentru viata ta. Cand elimini energia negativa din casa ta cu regularitate, vei observa ca te simti mai bine si ca esti mult mai productiv.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai eficiente moduri prin care poti ridica vibratia energetica a casei tale:

#1. Arde salvie sau foloseste un spray cu salvie

Arderea acestei plante reprezinta cea mai eficienta modalitate prin care poti creste nivelul energetic al casei tale. Afla mai multe despre modul in care functioneaza aici (****)

#2. Pune un bambus norocos in casa ta

In Feng Shui se spune ca aceasta planta atrage energia pozitiva.

#3. Umple-ti casa de cristale

Alege cristale care te fac sa te simti bine atunci cand le tii in mana. Unele recomandari sunt selenit (pentru a sterge energiile negative si curata celelalte cristale), turmalina neagra (pentru a curata, purifica si tranforma energia densa intr-una mai usoara) si ametist (pentru a aduce pacea in casa ta).

#4. Deschide ferestrele

Energia stagnanta este grea. Aerul proaspat se va deplasa prin casa si va indeparta negativitatea si va ridica vibratie casei tale instantaneu.

#5. Arde lumanari

Daca nu poti deschide ferestrele, arde o lumanare. Iti va reimprospata energia casei. Intotdeauna cand aprind o lumanare obisnuiesc sa stabilesc si o intentie pozitiva, cum ar fi “Fie ca lumina acestei lumanari sa imi umple casa de energie pozitiva.”

#6. Inconjoara-te de imagini frumoase si citate

Cand te simti bine, aceea este energia care este emisa in casa ta. Umple-ti casa cu imagini si cuvinte care iti inalta spiritul si care te fac fericit atunci cand le privesti.

#7. Bate un clopot

Sunetul este un mod uimitor prin care poate fi schimbata energia. Agata copotei in partea din fata a casei si in curte. Daca locuiesti intr-un apartament, atarna clopotei langa usa pentru a deplasa chi-ul. Daca nu ai un clopot, muzica poate fi la fel de eficienta.

#8. Porneste lampa din sare de Himalaya

Beneficiile acestei lampi sunt foarte cunoscute. Promoveaza relaxarea, combate stresul si extrage energia negativa si poluantii din aer.

Urmand aceste sfaturi simple, vei observa cum energia casei tale devine mai usoara in cel mai scurt timp.

 

Post Comment