Cu un simplu saculet de ceai poti scapa de soarecii si de paianjenii din casa ta pentru totdeauna!
Casa

Cu un simplu saculet de ceai poti scapa de soarecii si de paianjenii din casa ta pentru totdeauna!

Soarecilor le plac fisurile mici si gaurile din peretii casei si le folosesc pentru a patrunde in casa ta. Le poti gasi cuibul in cel mai indepartat colt ale casei tale. Acesti “ninja” invizibili se hranesc cu resturile alimentare si daca nu sunt eliminati la timp exista riscul unei infestari.

Exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a scapa de soareci si pentru a-i impiedica sa se reintoarca. In primul rand, este necesar sa sigilezi toate fisurile si toate gaurile. Apoi, este foarte important sa cureti casa complet si sa fii atent la locurile in care alegi sa pastrezi mancarea.

Nu trebuie sa cheltuiesti o intreaga avere pentru a scapa de acesti daunatori. Incearca aceasta metoda ieftina si eficienta si spune adio acestor mici “creaturi”.

Poti crede ca un simplu saculet de ceai te poate ajuta sa faci acest lucru?

Ceaiul de menta, care contine o infuzie de menta (Mentha piperite, este unul dintre cele mai sanatoase sortimente de ceai. Desi este un ceai extrem de sanatos, el poate face mult mai multe. Prepara o ceasca de ceai de menta pentru tine si pune pungutele de ceai in jurul camerei. Vei avea nevoie de aproximativ trei saculeti de ceai pentru fiecare camera. Poate ti se pare incredibil, dar acest truc  simplu reuseste sa tina la distanta acesti mici daunatori!

Post Comment