7 rasini sacre pentru eliminarea energiei negative din casa ta
Casa

7 rasini sacre pentru eliminarea energiei negative din casa ta

 

Rasina este forta de viata a copacului, cea care ii vindeca ranile si suferintele sale si cea care il protejeaza pe acesta impotriva infectiilor. Pe scurt, rasina protejeaza si vindeca. De asemenea, are o lunga utilizare in cele mai vechi practici ceremoniale in intreaga lume. Rasina a fost folosita de catre cele mai renumite civilizatii, de la vechii greci  pana la americanii nativi. Ea si-a croit drumul si in Biblie, fiind unul dintre darurile primite pruncului Iisus.

Atunci cand sunt arse, aceste rasini pretioase emit un fum sfant si parfumat, recunoscut pentru proprietatea sa de a elimina energiile negative, de a ne conecta cu constiinta noastra si de a ne inconjura cu vibratii inalte. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a vindeca, echilibra si proteja corpurile noastre fizice si energetice.

Rasinile de mai jos pot fi utilizate pentru a creste vibratia in orice spatiu. Indiferent daca esti acasa, la birou, in dormitor sau in oricare al loc, arderea acestor rasini are puterea de a transforma si indeparta energia nedorita, de a binecuvanta un spatiu si de a te ajuta sa te conectezi la sinele tau mai inalt.

#1. Tamaia – Protectie, purificare, constientizare spirituala, antidepresiv

Aceasta rasina puternica produce o constientizare spirituala puternica. Un studiu recent a relevat modul in care tamaia functioneaza ca un antidepresiv eficient si cum te elibereaza de stres. Se spune ca sporeste intuitia, clarviziunea si este o rasina perfecta inaintea sesiunilor de meditatie. Arderea tamaiei ofera protectie si purificare si se spune ca ajuta la cresterea gradului de constientizare spirituala.

#2. Copal – Curatare spirituala, conectare la domeniul spiritual

Copalul este seva unui copac din Mexic, aceasta fiind considerata “sangele” copacului. Traditia spune ca aceasta seva potoleste setea zeilor atunci cand aceasta este arsa ca jertfa sacra. Copalul are o mireasma puternica, ascutita si clara care purifica energia in spatiu in care este ars si ofera si o curatare la nivelul campului energetic.

#3. Smirna – Curata, conexiune spirituala, vindecare

Din Biblie aflam ca smirna a fost unul dintre cele trei daruri oferite pruncului Iisus de catre magi, alaturi de aur si tamaie. Astfel putem intelege cat de pretioasa este aceasta rasina. Aceasta a fost, de asemenea, utilizata  in timpul procesului de mumificare ca substanta de imbalsamare. Egiptenii antici foloseau, de asemenea, smirna pentru vindecare, precum si pentru ritualuri spirituale. Aceasta rasina nu numai ca ajuta la mentinerea unei stari de iluminare dar, de asemenea, curata energia negativa si iluziile care stau in calea aflarii adevarului.

#4. Rasina de pin – Protectie, vindecare, ingrijire

Sacra pentru nativii americani datorita proprietatilor sale de vindecare si fumului bogat, picant, rasina de pin este o  modalitate foarte buna prin care puteti curata energetic o incapere. Atunci cand este arsa, rasina de pin creeaza energetic un mediu linistit si primitor. Este, de asemenea, folosita pentru curatarea aurei. Este adesa folosita in ceremoniile de vindecare si invoca clarviziune, compasiune si putere spirituala.

#5. Benzoin – Purificare, binecuvantare, prosperitate

Benzoin are o utilizare lunga ca rasina pentru fumigatii si parfum. In medicina traditionala chineza, benzoin este o rasina “yang”, un sedativ utilizat ca remediu eficient pentru congestie si pentru indepartarea energiei stagnante. Este, de asemenea, un incalzitor eficient si sporeste circulatia sanguina. Atunci cand este arsa, emana o mireasma placuta de vanilie si cu note pamantesti, motiv pentru care este utilizata in unele ceremonii religioase pentru efectele sale puternice.

#6. Chihlimbar – Vindecare, protectie, antiseptic

Rasina de chihlimbar a fost creata cu scopul de a vindeca copacul si de a-l proteja pe acesta impotriva infectiilor. Aceasta rasina este puternica incat structura sa poate ramane intacta vreme de secole. Un alt fapt interesant despre chihlimbar este ca atunci cand este frecat impotriva anumitor tesaturi, creeaza o scanteie de energie electrica. Din acest motiv, cuvantul chihlimbar in greaca este “Elektron”. Chihlimbarul este incarcat, activ si cinetic, ceea ce inseamna ca ne poate afecta in mod direct energia.

#7. Sangele dragonului – Protectie, stergerea negativitatii, cresterea productivitatii

Sangele dragonului este o rasina de o culoare rosu inchis obinuta din palmierii de rattan.  Originara din Asia de Sud-Est, aceasta rasina este folosita la tratarea ranilor si la vindecarea tulburarilor intestinale. Aceasta poate fi arsa pentru a spori productivitatea si este, prin urmare, utilizata in spatiile de birouri. Aceasta rasina creeaza o stare de spirit placuta in atmosfera si emite o mireasma cereasca.

 

Post Comment