Amestecul natural care iti face hainele albe ca zapada! Este de 200% mai eficient decat alte produse chimice!
Sfaturi

Amestecul natural care iti face hainele albe ca zapada! Este de 200% mai eficient decat alte produse chimice!

 

Cu totii stim ca dupa o anumita perioada de timp, hainele albe isi pot schimba culoare dintr-un alb imaculat intr-un gri pal.

Multi oameni folosesc inalbitor sintetic cu scopul de a preveni acest lucru dar, de fapt, acesta numai inrautateste lucrurile. In timp produce subtierea tesaturilor si nu se vor obtine rezultatele dorite.

Iata cum poti sa-ti albesti hainele!

Cand vinde vorba de albirea hainelor, exista o serie de metode naturale diferite, care au fost utilizate timp de mai multi ani si care va pot ajuta sa va albiti hainele. Asa ca, in loc sa cumparati inalbitori si alte produse de ingrijire a hainelor care de cele mai multe ori sunt costisitoare si ineficiente, va recomandam sa utilizati aceasta veche formula de albire a hainelor. Una dintre cele mai simple si accesibile metode de albire a hainelor este permanganatul de potasiu.

Se toarna 10 litri de apa intr-un lighean mare si se adauga cateva cristale de permanganat de potasiu in ea, pana cand apa devine roz. Este important sa nu adaugi prea mult permnaganat de potasiu, deoarece apa nu ar trebui sa aiba culoarea violet inchis. In continuare, ar trebui sa adaugi 200 de grame de detergent de rufe in apa si sa te asiguri ca amesteci bine. Pune rufele in solutia preparata.

Se ia un sac de plastic si se acopera ligheanul. Se lasa rufele sa stea asa in solutie timp de 4-5 ore sau pur si simplu se lasa sa stea peste noapte. Dimineata, asigura-te ca storci hainele. Apoi, pune-le in masina de spalat si spala-le ca de obicei. De asemenea, poti spala hainele inainte sa le pui in aceasta solutie . In cazul in care le-ai spalat inainte, atunci  tot ce trebuie sa faci este sa le clatesti cu apa curata si sa le pui la uscat.

Nota: Poti repeta aceasta procedura pana cand hainele tale isi recapata albul imaculat. Rezultatele cu siguranta te vor uimi!

Sfat suplimentar: Un alt ingredient care te poate ajuta  si care reprezinta o solutie accesibila este bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie sa faci este sa pui 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu la detergentul de rufe.

Aceste ingrediente sanatoase vor reduce duritatea apei, crescand astfel eficienta detergentilor de rufe. Multi oameni folosesc bicarbonatul de sodiu ca substitut pentru inalbitor.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui un pic de bicarbonat de sodiu, impreuna cu detergentul de rufe. Aceasta metoda este foarte utila si asa cum am spus mai inainte, vei fi uimit de rezultate.

Post Comment