Un truc extrem de eficient! Iata ce se intampla cand pui frunze de dafin in colturile casei tale!
Casa

Un truc extrem de eficient! Iata ce se intampla cand pui frunze de dafin in colturile casei tale!

Gandacii sunt considerati ca fiind unele dintre cele mai rezistente insecte, deoarece acestea au capacitatea de a supravietui fara hrana mai mult de o luna si de asemenea, pentru ca au un nivel ridicat de radiatii.

Aceste insecte sunt cunoscute ca fiind omnivore – pot manca alimente de orgine vegetala cat si animala. Acesta este motivul pentru care pot fi gasiti in orice loc, mancand orice. Cu siguranta nu doresti aceste insecte infricosatoare in casa ta, asa ca va prezentam un truc simplu si eficient care va va scapa de gandaci.

Cel mai puternic agent natural anti-gandaci – frunzele de dafin

Cand vine vorba de gandaci, frunzele de dafin sunt considerate ca fiind cel mai eficient remediu, deoarece mirosul emanat de aceasta planta este insuportabil pentru aceste insecte. Pentru a tine gandacii la distanta pune ramuri de dafin in fiecare colt al casei tale.

Cu scopul de a scapa de gandaci pune 10 frunze de dafin in bucatarie sau in preajma casei tale. Aceste frunze sunt complet sigure si nu contin nici un fel de toxine, deci nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la siguranta copiilor sau a animalelor de companie.

Frunzele de dafin pot fi utilizate in stare proaspata sau uscata. Dar, recomandarea noastra este sa zdrobiti frunze uscate intr-un mojar pana obtineti o pulbere. Atunci cand sunt folosite in acest fel, frunzele de dafin elibereaza un miros specific. Acesta va tine la distanta gandacii de casa ta.

Post Comment