Aceasta solutie naturala te scapa de mucegaiul din casa ta pentru totdeauna!
Casa

Aceasta solutie naturala te scapa de mucegaiul din casa ta pentru totdeauna!

In cazul in care mucegaiul apare adesea in casa ta, cu siguranta esti constient de efectele sale negative asupra sanatatii tale.

De aceea, va vom oferi o solutie eficienta pentru rezolvarea acestei probleme neplacute.

Spray-ul pe care il propunem contine un singur ingredient, ulei de arbore de ceai. Acest ulei esential este extras din frunzele de Melaleuca Alternifoli, o planta nativa din Australia.

Este un ingredient foarte util in cazu mucegaiului, iar proprietatile sale benefice au fost folosite de arborigeni timp de secole pentru a trata taieturile, arsurile si ranile. Ei foloseau acest remediu prin zdrobirea frunzelor arborelui de ceai si prin aplicarea acestora pe zonele afectate. Apoi, acopereau locul cu un tip de noroi pentru a le fixa.

Potrivit istoricilor, proprietatile incredibile ale acestui ulei esential au fost descoperite in 1920 de catre cercetatorii australieni, care au descoperit ca proprietatile antiseptice ale acestui ulei sunt de 100 de ori mai eficace decat acidul carbolic (care a fost un germicid frecvent utilizat atunci).

In zilele noastre, studiile sugereaza ca acest ulei este util in tratamentul diferitelor tipuri de probleme respiratorii, cum ar fi nasul infundat, durerile in gat, bronsita, tuberculoza si astmul.

Mai mult decat atat, datorita calitatilor antibiotice, uleiul de arbore de ceai ofera, de asemenea, o mare usurare in tratarea problemelor pielii, cum ar fi arsuri, eruptii cutanate si matreata.

Cu toate acestea, scopul acestui articol este acela de a va prezenta o modalitate de a utiliza acest ulei esential cu scopul de a elimina mucegaiul din casa ta. Este extrem de util impotriva germenilor si a mucegaiului, iar utilizarea sa este simpla si usoara.

Pentru prepararea solutiei anti-mucegai, vei avea nevoie de:

O sticla cu pulverizator

2 lingurite de ulei de arbore de ceai

2 cani de apa

Instructiuni

Ar trebui sa combini uleiul de arbore de ceai cu apa si sa torni amestecul in sticla cu pulverizator. Apoi, pulverizeaza pe toate zonele in care apare mucegaiul in casa ta si lasa solutia sa se usuce.

Apoi, cu un prosop, sterge zona in care ai aplicat solutia. Efectele rapide pe care le are aceasta te vor suprinde!

Post Comment