Iata ce se intampla cand pui o aspirina in masina de spalat!
Sfaturi

Iata ce se intampla cand pui o aspirina in masina de spalat!

 

Nu e nimic mai imbucurator decat asternuturile de un alb imaculat, nu? Si mai mult ca sigur iti plac rochiile de vara albe. Cu toate acestea, ele pot deveni ingrozitor de gri, iar asta este ceva ce cu siguranta doresti sa eviti.

Spalarea repetata si produsele chimice dure contribuie la aceasta problema si asta este ceva ce enerveaza gospodinele extrem de mult. Ghici ce? Avem o veste buna pentru toti cei care se confrunta cu aceasta problema. Acum poti spune “La revedere!” hainelor “albe” pentru totdeauna.

Este cel mai simplu lucru pe care-l poti face, dar rezultatele sunt uimitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o pastila de 325 mg de aspirina in aproximativ 2 litri de apa fierbinte si sa o lasi sa se dizolve.

Apoi, lasa la inmuiat rufele albe in solutia fierbinte timp de aproximativ sapte ore, in acelasi timp asigurandu-te ca hainele sunt complet inmuiate in aceasta solutie. De asemenea, poti sa arunci pastila in masina de spalat, deoarece s-ar dizolva mai bine asa.

Dupa sapte ore, ia rufele din solutie si lasa-le sa se usuce. Aspirina te va ajuta sa scapi de petele murdare, de asemenea.

Dizolva o pastila de aspirina in apa rece si utilizeaza solutia pentru a indeparta petele de sange. Inmoaie hainele in solutie timp de doua ore. Nu uita, nu ar trebui sa cureti niciodata petele de sange cu apa calda, deoarece caldura va determina coagularea sangelui, ceea ce ar face ca sarcina de curatare sa fie una si mai dificila.

Utilizarea aspirinei te va ajuta sa economisesti bani si efortul pe care le cheltuiesti de obicei pe produsele de spalat conventionale. Aspirina contine acizi specifici care vor face “treaba murdara” pentru tine.

Post Comment