Aceste plante de apartament sunt iesite din comun! Iata ce le face sa fie atat de speciale!  
Casa

Aceste plante de apartament sunt iesite din comun! Iata ce le face sa fie atat de speciale!  

 

Plantele de interior sunt un plus extraordinar pentru aspectul oricarei case. Acest lucru se datoreaza faptului ca aduc nu numai un aspect proaspat casei tale, dar si pentru ca imbunatatesc calitatea aerului interior.

Daca ai avut intentia de a aduce plante in casa ta, dar nu ai facut-o crezand ca sunt plictisitoare sau ca nu merita sa faci acest efort, incearca una dintre aceste alegeri bizare, care sunt orice altceva numai plictisitoare nu.

Adauga o nota de rafinament casei tale adaugand una dintre aceste sase plante  frumoase, dar neobisnuite:

#1. Euphorbia Caput-Medusae

planta 1

Aceasta este o optiune grozava pentru oricine cauta o planta care nu necesita ingrijire speciala. Are nevoie sa fie udata o data la o saptamana si chiar o data pe luna in timpul lunilor de iarna.  Specia prezentata aici este numita “Capul Meduzei”, nume pe care l-a primit din cauza asemanarii sale cu monstrul din mitologia greaca Medusa, cea cu parul de serpi. Aceasta planta este originara din Africa de Sud.

#2. Trachyandra

planta 2

Aceasta planta spectaculoasa este reala si poate fi gasita in Africa de Sud-Est.

#3. Platycerium

planta 3

Daca ti-ai dorit vreodata o planta care sa se asemenea cu coarnele unui cerb, Platycerium este alegerea ideala. Aceasta planta,  numita adesea “Feriga Staghorn”, poate creste chiar si pe marginea lucrurilor, cum ar fi pe copaci sau pe pereti.

#4. Gentiana Urnula

planta 4

Aceste suculente sunt cunoscute sub numele de “Suculente Starfish” si se afla acasa printre roci. Acestea sunt, de asemenea, o optiune perfecta pentru cei care doresc plante care nu necesita o ingrijire speciala.

#5. Sedum Morganianum

planta 5

Aceasta planta cu un aspect neobisnuit este numita adesea “Coada de Magar”, iar tulpinile sale pot ajunge pana la 0.5m. Este originara din Mexic si Honduras.

#6. Haworthia Cooperi

planta 6

Aceasta planta pare a fi din sticla sau din gelatina, dar acele smocuri sunt de fapt frunze verzi care arata intr-un mod neobisnuit.

Post Comment